Aile Odaları

Aile Odaları

Sun Beach Park otelinin tüm aile odalarında, konforlu bir tatil deneyimi için özel olarak düşünülmüş ayrı yatak odası ve oturma odası bulunmaktadır. Bu odalar arasında yer alan bir kapı sayesinde gizlilik ve rahatlık sağlanmıştır. Aynı zamanda oturma odasında bulunan bir kanepe, gerektiğinde ek yatak olarak kullanılabilmekte ve ailenizle daha fazla kişi konaklayabilmektedir. Masa ve sandalyeler de oturma odasını konforlu bir dinlenme alanına dönüştürmektedir.

Aile odalarımız balkonlu olarak tasarlanmıştır, böylece dışarıyı izleyebilir ve ferah havanın tadını çıkarabilirsiniz. Her aile odasında Duş/WC, saç kurutma makinası, direkt telefon, televizyon, kasa, klima ve mini buzdolabı gibi olanaklar sunulmaktadır. Bu özellikler, tatiliniz boyunca ihtiyaç duyacağınız her türlü konforu sunmayı amaçlamaktadır.

Odalardaki yumuşatma ve ilaveler konusunu size bırakıyorum, böylece tatilinizi tam olarak istediğiniz şekilde kişiselleştirebilirsiniz.

İçerikler

  • Klima
  • Kablo TV
  • Telefon
  • Saç Kurutma Makinesi
  • Duş/WC
  • Balkon veya Teras
  • Emanet Kasası
  • Mini Bar
  • Büyük Boy Yatak

Kurallar

Check-In 14:00


Check-Out 12:00

Çocuk Yaşı

7 yaşına kadar olan çocuklar için özel bir avantaj sunuyoruz. Bu yaş sınırına sahip çocuklar, konaklamaları boyunca ücretsiz olarak otelimize misafir olabilirler. Bu sayede aileler, çocuklarıyla birlikte tatilin keyfini çıkarırken ek bir ücret ödeme zorunluluğundan ferah bir şekilde kurtulurlar. Siz ve sevdikleriniz, rüya gibi bir tatil deneyimini en ufak ayrıntısına kadar yaşarken, çocuklarınızın ücretsiz konaklamasıyla bu deneyimi daha da özel kılabilirsiniz.

Evcil Hayvanlar

Sun Beach Park otelinde, maalesef evcil hayvanlara izin verilmemektedir. Otelin genel politikaları doğrultusunda, misafirlerin rahat ve huzurlu bir konaklama deneyimi yaşamaları için evcil hayvanların otel alanlarına girişine izin verilmemektedir. Bu sayede, tüm misafirlerin konaklamasını olumsuz etkileyebilecek olası rahatsızlıkların önüne geçilmektedir. Sun Beach Park oteli, misafirlerin huzurlu ve keyifli bir tatil geçirmeleri için özenle hazırlanmıştır ve bu nedenle evcil hayvanlara izin verilmemektedir.

Sağlık Desteği ve Acil Durum Hizmetleri

Otelimizde herhangi bir sağlık sorunuyla karşılaştığınızda, 24 saat hizmet veren profesyonel sağlık personelimiz ve tıbbi ekipmanlarımızla hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ediyoruz. Ayrıca, yakındaki tıbbi tesislerle işbirliği yaparak, acil durumlar için en iyi tıbbi yardımı temin ediyoruz. Misafirlerimizin güvenliği ve sağlığı bizim önceliğimizdir, bu nedenle her türlü sağlık sorununa karşı hazırlıklıyız ve gerektiğinde profesyonel yardım sunmaktan memnuniyet duyarız.

İptal Süreçleri

Tatil planınızda iptal ile ilgili bir durum yaşarsanız, rezervasyonunuzu en geç 1 hafta öncesine kadar iptal edebilme olanağınız bulunmaktadır. Bu süreçte rezervasyon iptali taleplerinizi müşteri hizmetlerimiz aracılığıyla iletebilirsiniz. Misafirlerimize esneklik sağlama amacımızla, iptal politikalarımızı tatil planlarınıza uygun şekilde ayarlamaktayız.